Αφοσιωνόμαστε σε κάθε παιδί ξεχωριστά, εντοπίζουμε τις δικές του μοναδικές ικανότητες και το βοηθάμε να τις εξελίξει.

Η Εταιρεία

Η ιδέα ενός αθλητικού χώρου, στον οποίο γίνονται μαθήματα Εργοθεραπείας, Ειδικής Γυμναστικής και Ψυχοκινητικής Θεραπείας για παιδιά από 2 έως 16 ετών υλοποιήθηκε το 2010 στο Psychomotor Athens™.

Με την υψηλή ποιότητα των προγραμμάτων του, το Psychomotor Athens διαθέτει πλήρη διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από: Εργοθεραπευτή, Ψυχοκινητικό Θεραπευτή, Λογοθεραπευτή, Ειδικό Παιδαγωγό, Ψυχολόγο, Ειδικό Γυμναστή, Μουσικοθεραπευτή και Παιδοψυχίατρο, που αξιολογεί, προτείνει και πραγματοποιεί θεραπείες σε παιδιά με αναπτυξιακές, αισθητηριακές, μαθησιακές και συναισθηματικές δυσκολίες και προβλήματα συμπεριφοράς. Είναι κατασκευασμένο σε 2 πλήρως ηχομονωμένα επίπεδα, με υψηλές προδιαγραφές εξοπλισμού και ασφάλειας, κατάλληλο για προγράμματα ειδικής αγωγής αλλά και για άλλες ψυχοκινητικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Στο ισόγειο, οι 2 βασικές αίθουσες δραστηριοτήτων (80 τ.μ. – 5 μ. ύψος) με τον τοίχο αναρρίχησης, το μεγάλο τραμπολίνο, πάγκους γυμναστικής, στρώματα, μπάλες, σχοινάκια, μονόζυγο και άλλα όργανα που εμπλουτίζουν τις κινητικές εμπειρίες των παιδιών, ενώ οι εξειδικευμένες αίθουσες αισθητηριακής ολοκλήρωσης διαθέτουν πενταπλή αιώρα, κούνιες διαφορετικών ειδών, καθώς και τον απαραίτητο αιωρούμενο και μη εξοπλισμό. Στον 1ο όροφο, οι αίθουσες λογοθεραπείας, ειδικής διαπαιδαγώγησης και συμβουλευτικής γονέων καθώς και η 3η αίθουσα εργοθεραπείας.

Το Psychomotor Athens™ είναι επίσημο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοκινητικής.

Company
copmany_1
company_3
company_2

Γιατί να μας επιλέξετε

Γιατί είμαστε μια ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, που βοηθά κάθε παιδί να ανακαλύψει τις εσωτερικές του
δυνάμεις, να βελτιώσει τις δυσκολίες του και να μεγαλώσει αγαπώντας αληθινά τον εαυτό του και τους γύρω του.
Γιατί συμβουλεύουμε κάθε γονιό να κάνει ακριβώς το ίδιο!

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να κερδίσουμε το στοίχημα του κοινωνικού αποκλεισμού, ενδυναμώνοντας κάθε παιδί και βοηθώντας το να αξιοποιήσει σωστά τις δυνατότητές του.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Μετά από 10 χρόνια καταξίωσης στον χώρο της ειδικής αγωγής και της ψυχικής υγείας, δεσμευόμαστε ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

Γεμάτο παιδικά χαμόγελα και ακόμα περισσότερη γνώση και εξέλιξη σε κάθε μας τομέα.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ένα σύνολο έμπειρων και εξειδικευμένων επαγγελματιών, πάντα πρόθυμο να αγκαλιάσει κάθε παιδί και να συμβουλέψει με σεβασμό τους γονείς.

Κάντε εγγραφή

co-op-workshop-in-athens