Ομάδα Γονέων με θέμα: Οργανώνοντας τη μελέτη στο σπίτι

χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Η μελέτη στο σπίτι μπορεί να γίνει μια δύσκολη διαδικασία τόσο για τους γονείς όσο και για το παιδί. Σε αυτές τις στιγμές τα παιδιά, συνηθίζουν να βγάζουν στην επιφάνεια την αναβλητικότητα, την προχειρότητα αλλά και την τάση αποφυγής για το διάβασμα, προφασιζόμενα ποικίλες δικαιολογίες.

Τα αισθήματα απογοήτευσης και θυμού που συχνά προκαλούνται μετατρέπουν την καθημερινή μελέτη σε μάχη. Όμως αξίζει να θυμόμαστε ότι τα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί γνωρίζοντας πώς να οργανώσουν τη μελέτη τους. Έτσι, ακολουθώντας απλές συμβουλές, μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί να κάνει τη μελέτη του πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη διαδικασία.

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε ώστε να γίνει η μελέτη στο σπίτι πιο εύκολη υπόθεση; Πώς μπορούν οι γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά τους να οργανώσουν τη σχολική μελέτη;

Στη συγκεκριμένη συνάντηση θα δοθούν πρακτικές συμβουλές στους γονείς και θα συζητηθούν τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει το διάβασμα πιο εύκολο.

Το Εργαστήρι Ψυχοκινητικής διοργανώνει ομάδα γονέων, για γονείς που ενδιαφέρονται να μάθουν έξυπνους τρόπους ώστε να οργανώσουν τη μελέτη των παιδιών τους στο σπίτι.

Τη συνάντηση θα συντονίσει η κα Παναγιώτα Μακρή, Ψυχολόγος, MSc in Child Development.

Που: Στο Εργαστήρι Ψυχοκινητικής
Πότε: Σάββατο 26 Νοεμβρίου, 6:00 – 7.30 το απόγευμα.
Κόστος: 10 € το άτομο / 15 € και για τους 2 γονείς.

Για την παρακολούθηση της συνάντησης είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης και πληρωμή του συνολικού ποσού.

τρόποι πληρωμής στο Εργαστήρι Ψυχοκινητικής
Μάθετε περισσότερα: 210 8 100 508

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Share

Start typing and press Enter to search